Eit Takstoppdrag i Naustdal: Frå Kundebesøk til Kontorskriving

Eit Takstoppdrag i Naustdal: Frå Kundebesøk til Kontorskriving

Hei alle våre fantastiske følgjarar og potensielle kundar!

Vi håper de har det bra og er klare for å høyre om vårt siste eventyr. Denne gongen har vi vore ute på eit spennande takstoppdrag i vakre Naustdal kommune, og me kunne ikkje vore meir nøgde med den hyggelege kunden vi hadde gleda av å samarbeide med.

Naustdal

Å ta del i livet til kundane våre er ein av dei beste sidene ved jobben vår. Frå det øyeblikket me ankommer staden til me set oss ned på kontoret for å skrive ferdig taksten, er kvar oppleving unik. Me er stolte av å kunne gi dykk ein liten smakebit av vår kvardag gjennom sosiale medium, og derfor vil me dele nokre øyeblikk frå Naustdal med dykk alle.

Dere finn også bilder av Naustdal på vår TikTok-konto. Har de ikkje allereie følgt oss der? Søk opp "Sunnfjord Takstkontor" på TikTok, og bli med på reisa gjennom våre prosjekt!

Følg oss gjerne også på Facebook og Instagram for å få med dykk på enda meir av våre eventyr og oppdateringar!

Hos Sunnfjord Takstkontor trur me på å halde dykk engasjerte og inspirerte. TikTok gir oss moglegheita til å dele informasjon på ein ny og underhaldande måte. Me vil også høyre dykkar meiningar og forslag! Legg att kommentarar under våre TikTok-videoar, og me vil gjere vårt beste for å innfri dykkar ønskjer.

No, tilbake til Naustdal-oppdraget. Etter å ha fullført taksten på ein profesjonell måte, er me no tilbake på kontoret og klargjer dokumentet for overlevering til kunden. Me vil sørge for at kvar einaste detalj er grundig gjennomgått, slik at kunden får den informasjonen dei treng.

Kontor

Visste du at Sunnfjord Takstkontor tar vare på di takst? Enten det er ein Verditakst, tilstandsrapport eller skadetakst, lagrar me dokumenta trygt på vår server. Hvis du nokon gong skulle miste den overleverte taksten eller berre ønskjer ein ny kopi, er løysinga enkel. Send oss ein e-post med namn og relevant informasjon, og me vil sørge for å gi deg ein ny kopi.

Takk for at de følgjer oss på våre spennande reiser, enten det er på takstoppdrag eller gjennom våre digitale plattformer som TikTok, Facebook og Instagram. Me ser fram til å fortsette å dele våre unike øyeblikk med dykk alle!

 

God jul og helsing,

Sunnfjord Takstkontor AS-teamet

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar